Sloop oude DHS

Sloop oude DHS

Sloop oude Ds. Hasperskoalle Boarnsterdyk, 2013.

Ja . . . dan is de oude DHS overbodig, en wat doe je er dan mee? Onderhoud was al te duur lazen we eerder, dus is afbreken is dan de oplossing. Maar dan speelt de natuur weer een grote rol. De vogels die met nestjes onder de dakpannen zitten, mogen niet verstoord worden. Wat is dan wijsheid? Vóórdat de vogels hun nestje bouwen de dakpannen eraf gooien. Dat werd dus gedaan bijnde Ds. HasperSkoalle. Later de rest van de school maar slopen. Net als ook de JBS, BTS en oude MAVO. (Allen in 2013.)

. . . eerst de dakpannen verwijderen van het dak van de Ds. Hasper School, zodat de vogels geen nesten onder de dakpannen kunnen maken . . .

Na de oplevering . . .

. . . alsof er nooit een school heeft gestaan.

Heeft U nog vragen, op- of aanmerkingen over dit onderwerp, of een ander onderwerp of heeft u nog iets dat u met ons wilt delen. Wij horen het graag. Alvast bedankt.

Spreekt ons werk u aan, en wilt u ons ondersteunen? Donateur worden kunt al vanaf €8,50 per jaar. Zo kunnen wij ons ‘werk’ blijven doen en kunnen andere bezoekers er ook weer van genieten. Wij horen het graag. Alvast bedankt.

Stiftingakkrumaldennij@gmail.com

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
Frisian
 - 
fy
German
 - 
de
Portuguese
 - 
pt
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk